Poorten en hekwerken

100% Belgisch

Het hart van Nesa ligt in het Limburgse Maaseik. De productie gebeurt nagenoeg volledig in eigen atelier. Dat resulteert in het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM.

Sinds 1988

Noem Nesa gerust een gevestigde waarde. Hun wortels reiken terug tot in de jaren tachtig. Door de jaren heen groeiden zowel hun team als hun aanbod.

Poort- en hekwerken

Klassiek, landelijk, strak of liever modern? Nesa heeft een ruim assortiment kwalitatieve poorten in diverse stijlenafwerkingen en prijsklassenEnkeldubbel draaiend, of schuivend (vrijdragend of op rail)? U kiest! Desgewenst integreren we zelfs een brieven- of pakjesbus in dezelfde stijl. In het standaardgamma zitten ruim 70 modellen die we op maat van onze klanten maken, maar ook eigen ideeën en creaties zijn perfect mogelijk.

Liever staal in combinatie met duurzaam hardhout, aluminium of kunststof planken met houtlook? Graag boven- of ondergrondse automatisatie? Of een poort uitgerust met een codeklavier, smartphonebediening of videofoon? U vraagt, wij maken. Het hekwerk laten we naadloos aansluiten.

Nesa verzaagt, boort en last alles in eigen atelier in Maaseik. Voor een optimale roestbescherming zijn alle poorten thermisch verzinkt of gestraalden gemetalliseerd. De kleurenmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos: we poedercoaten de poorten en hekwerken in 14 standaard RAL-kleuren. Andere kleuren zijn op vraag beschikbaar.  
Samengevat:

  • Diverse stijlen, afwerkingen, opties en prijsklassen
  • Belgische makelij: ca. 1000 poorten per jaar
  • Eigen creaties en ideeën zijn altijd welkom
  • Perfect beschermd tegen corrosie
  • In alle RAL-kleuren
  • Ook met tropisch hardhout, kunststof planken met houtlook of alu bekleding
  • Verschillende automatisatiemogelijkheden

location_on Mechelsesteenweg 436 1930 Zaventem mail_outline info@eulaerts.be phone 02 757 91 23

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x